Om oss - BOB System bilinredning

”Vi vill skapa en säkrare och smidigare vardag för hantverkaren”

 

”Våga följa din dröm

Jag har länge haft en dröm om att starta och bygga ett eget varumärke. Rådfrågade min fru 2011 om det är galet att göra det när man är 55 år?

Hennes svar blev:

”- Du kommer jobba tills du dör så det är väl lika bra att du jobbar åt dig själv”

Inte kunde jag tänka mig att BOB skulle sträcka sig över hela Sverige, och att jag till och med skulle stå med min hackiga engelska och sälja mina bilinredningar utomlands.

Nu är hela familjen involverad med min dotter Amanda på vårt Göteborgskontor som håller i alla trådar och kontakter med kunder, leverantörer, ekonomi och det kamerala.

Marie-Louise och Matilda gör tillfälliga gästspel och är glatt påhejande alla i BOB Familjen.”

 

Peter Lindahl

Säljare/VD

 

 

Bilinredningar till verkstadsbil

BOB System finns i hela Sverige men har kontor i Göteborg och Värnamo där vi säljer vår egentillverkade produkt med hjälp av industrier i Småland.

Bilinredningarna är ett modulärt system av lådor och hyllor som är tillverkade i stålplåt och plast för montering i skåpbilar.

 

Systemet kan utformas helt efter kundens önskemål beroende på vilket typ av verktyg kunden behöver frakta i sin bil för att utföra ett visst jobb. Till bilinredningen finns en mängd olika specialinfästningar för olika ändamål.

 

Vår affärsidé

BOB Systems affärsidé är att skapa trovärdighet och effektivitet till våra kunder. Genom hög kunskap, kvalitet och ett unikt skissverktyg ska vi vara det första valet för hantverkaren vid köp av bilinredning.

 

Vi vet att alla våra kunders behov ser olika ut och är varierande beroende på vilket jobb de har. Eftersom vi vill möta kundens behov med den bästa lösningen har vi tagit fram ett skissverktyg där kunden själv kan gå in på hemsidan för att bygga sin bilinredning.

Klicka i vilken bil och modell du har och börja bygga! Smart och enkelt!

 

Här kan du testa vårt Skissverktyg.

 

Kvalitet och säkerhet

Den höga kvalitén på BOB Systems bilinredning borgar för en säker arbetsplats.

För oss på BOB System är kvalitet otroligt viktigt. Bilinredningen ska tåla tuffa miljöer och mycket hårda påfrestningar. Vi säger att vår skåpsutrustning skall överleva tre bilar.

 

Bilinredningarna bör monteras av våra Bobbare för en hållbar och säker montering och för att garantin på 5 år skall gälla. BOB bilinredning är krocktestad av Statens Provningsanstalt och monteringen är viktig både ur hållbarhets och säkerhets skäl. På BOB Systems hemsida finns utförlig information om hur bilinredningen skall monteras. När en bilinredning monteras är det av stor vikt att den förankras i bilens bärande konstruktion på ett hållbart sätt.

 

Produkt

BOB inredningen tillverkas runtom Värnamo i Småland med hjälp av olika industrier. Det enda vi köper till bilinredningarna utomlands är kulskenan och Carry Lite väskan, även detta borgar för din trygghet.

 

Alla våra lådor har en kullagerskena som gör att lådan enkelt glider ut även vid tung belastning.

 

BOB System har 5 års garanti på alla våra bilinredningar. Vi vill att våra kunder ska känna sig säkra med att köra runt med en bilinredning fylld med tunga verktyg i sin bil. Därför ska BOB Systems bilinredning klara en kollision. Krocktest är ett bevis för att vi är mån om dig som kund.

 

Vi kan stolta säga att våra bilinredningar fick beröm vid test hos centrat vid krocktestet hos Statens Provningsanstalt.

 

Kontakta oss

Har du frågor kring vår bilinredning till caddy är du välkommen att kontakta oss på telefon +46 (0)370-108 01 eller via e-post info@bobsystem.seHär hittar du återförsäljare och montörer över hela landet.